VALİ MASATLI HASİAD HEYETİNİ AĞIRLADI

VALİ MASATLI HASİAD HEYETİNİ AĞIRLADI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Ahmet Horoz ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Vali Mustafa Masatlı, HASİAD Başkanı Ahmet Horoz ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Hatay’daki sanayi ve iş dünyasıyla ilgili konular ele alındı. Vali Masatlı, iş dünyasının şehrin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, iş birliği ve dayanışmanın şehir için daha da güçlenmesi gerektiğini ifade etti.
HASİAD Başkanı Ahmet Horoz ise dernek olarak Hatay’daki iş dünyasını temsil ettiklerini belirterek, şehrin ekonomik potansiyelini artırmak için çeşitli projeler ve iş birlikleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Vali Masatlı’nın destekleriyle daha etkili çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Horoz, şehrin kalkınmasına katkı sağlamak adına iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.