ANTAKYALILAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR

ANTAKYALILAR BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’A GÜVENİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren ve gittiği her yerde vatandaşların teveccühüne mazhar olan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Tahtaköprü, Uzunalıç, Maraşboğazı, Ovakent, Paşaköy ve Aşağıoba Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Antakya İçin Yeni Bir Başlangıç’ sloganıyla CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Antakya Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile Muhtar Adayları katılım sağladı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde sırasıyla Tahtaköprü, Uzunalıç, Maraşboğazı, Ovakent, Paşaköy ve Aşağıoba Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Geçtiğimiz yıl Hatay’da meydana gelen depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen Antakya’mızın fiziki, sosyal ve ekonomik durumu ortada. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde vefat edenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun inşallah. Bizler yerel siyaset mensupları olarak geçmişimizden aldığımız güç ile memleketimizi yeniden ayağa kaldıracağız.

Bağrıyanık Mahallesi’nin bir çocuğu olarak almış olduğum aile terbiyesi ile bu memleketin insanına hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bir gerçeği söylemek isterim ki, yerel yönetimler hangi partiden olursa olsun, hangi kişilerden oluşursa oluşsun, o memlekete gelecek olan para bellidir. Ne eksik, ne fazla. İller Bankası’ndan bu gelen parayı vatandaşlarımızın ve memleketimizin hizmetine kullanacağız. Bizler inançlı insanlar olarak çalmadan, çaldırmadan, çırpmadan bu memlekete en iyi hizmeti yapacağımızın sözünü veriyoruz. Çünkü bizim İşimiz, Gücümüz Antakya. Mahallelerimizin var olan sorunlarını 1 Nisan sabahı işbaşına geldiğimizde bir plan içerisinde hazırlayıp öncelik sırasına göre çözeceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik, ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm Antakya halkının desteklerini bekliyorum.” diye konuştu.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.