ANTAKYA’NIN PROJELERİ 1 NİSAN SABAHI BAŞLAYACAK

ANTAKYA’NIN PROJELERİ 1 NİSAN SABAHI BAŞLAYACAK

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Antakya için hazırladıkları projelerini gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretleriyle tanıtmaya devam ediyor. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, sırasıyla Antakya’nın  İstiklal Caddesi üzerinde kurulan Yüzüncü Yıl Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları, Eğitim-Sen Hatay Şubesi, Eğitim-İş Sendikası Hatay Şubesi, Narlıca, Maşuklu, Doğanköy, Esentepe ve Demirköprü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Antakya’nın Yeniden Ayağa Kaldırılması için seçilmesi halinde yapacakları projeleri anlattı.

“ESNAF DESTEK BÜROSU ESNAFIMIZA GÜÇ KATACAK”

Antakya’nın İstiklal Caddesi üzerinde kurulan Yüzüncü Yıl Çarşısı’nda esnafları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’mızın can damarlarından ve yeniden kalkınmamızın anahtarlarından biri olan esnaflarımızı kalkındırarak Antakya’mızı hep birlikte yeniden kalkındıracağız. 31 Mart akşamı seçilmemiz halinde esnafımızın işlerini geliştirmelerine ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için Antakya Belediyesi bünyesinde Esnaf Destek Merkezi kuracağız. Antakyalı esnafımız belediyemize geldiği zaman sorunu varsa sorununu çözeceğiz, istek ve talepleri varsa hizmet planımıza dahil edeceğiz. Antakyalı esnafımızın her zaman yanlarında olacak ve hizmet kalitemizi arttırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Esnaf Destek Bürosu’nun tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, bugün ilk günü olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayının tüm esnafımıza sağlık, afiyet, bereket ve hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum.” dedi.

“MUTLU BİR ŞEHİR OLARAK HEP İLERİYE GİDECEĞİZ”

Esnaf ziyaretlerinin ardından seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleriyle sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremde Antakya’mızın Narlıca Mahallesi’nde çok kayıplarımız oldu. Acılarımız taze, acılarımız büyük ama çok daha güçlü, çok daha sağlam. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini biliyorum. Bu zamana kadar kime ne kadar dokunduysak, inşallah 31 Mart’tan sonra görevi aldığımızda Antakya’mızın 95 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın hepsine yapacağımız hizmetlerle dokunacağız. Mutlu bir şehir olarak hep birlikte, hep ileriye gideceğiz.” dedi.

“ANTAKYA’NIN 95 MAHALLESİ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Antakya için hazırladıkları projelerden birkaçını vatandaşlara anlatan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırma noktasında 95 mahallemize yönelik projelerimizi hazırladık. Bunlardan en önemlisi 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında ihtiyaç sahibi Antakyalı hemşerilerimize Antakya’m Kart vereceğiz. Bu kartlara her ay düzenli olarak bakiyeleri yükleyip, binlerce vatandaşımız ve yüzlerce esnafımız faydalanacak. Belediyemiz tarafından yapılacak bu hizmet ile Antakyalıların parası yine Antakyalılara gidecek, Antakyalılar da esnaflardan ihtiyaçlarını karşılayacak. Hayata geçireceğimiz bu proje ile Antakya’mız yeniden kalkınacak. Kadınlarımıza yönelik Üreten Eller Projesi ile destek vereceğiz. Evde oturan kadınlarımıza kurslar verip, kendi alanlarında üretecekleri ürünlerin malzemelerini Antakya Belediyesi olarak ücretsiz vereceğiz ve daha sonra ürünleri belediye olarak satın alıp, pazarlamasını biz belediye olarak yapacağız. Bu sayede evde oturan kadınlarımız ev ekonomisine katkıda bulunacaktır. Gençlerimiz için ihtiyaç duyulan mahallelerimize Gençlik Merkezi kuracağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak için spor ve eğitim konularında her türlü desteği vereceğiz. Engelli insanlarımız için belediye bünyesinde Engelsiz Birim Merkezi kuracağız. Bu merkezimizde Antakya’mızda yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları Antakya Belediyesi tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanacak. Yeşil Alanlar, Spor Kompleksleri, Etüd Merkezleri olmak üzere birçok konuda projelerimiz var. Antakya’nın yeniden ayağa kalkması konusunda gecemiz gündüzümüz Antakya olacak, işimiz gücümüz Antakya olacak. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan-ı Şerif ayının tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, 31 Mart’ta yürekten desteklerinizi bekliyorum.” diye konuştu.

DR. AKSOY VE EŞİ, İLK İFTARINI ÖĞRENCİ EVİ’NDE AÇTI

Ramazan-ı Şerif ayının başlaması dolayısıyla ilk iftarını MKÜ Tayfur Sökmen Kampüsü civarında bulunan öğrenci evinde öğrencilerle birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Eşim Filiz ile birlikte bu yılın ilk iftarını öğrenci kardeşlerimizin evinde yaparak, orucumuzu açtık. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Ramazan Ayı’nın tüm İslam ailemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize bolluk, bereket, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.