HATAY EROL BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KONGRE MERKEZİ'NDE

HATAY EROL BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KONGRE MERKEZİ'NDE

Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli Başkanlığında Güvenli Okul Toplantısı, Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Toplantıya Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Antakya ilçesindeki Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları,Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu temsilcisi, Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü temsilcisi, Antakya ilçesinde öğrenci taşımacılığında hizmet veren firma temsilcileri, Kantin İşletmecileri Derneği temsilcisi, Hatay Bakkallar ve Manavlar Odası temsilcisi ve basın temsilcileri katıldı.

Toplantıda okul sağlığı ve güvenliği ile ilgili yapılan çalışmalar konuşuldu. Okul çevre güvenliği ile ilgili alınan kararlarda, öğrencilerin okul çevresindeki seyyar satıcılardan, zararlı gıda ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunması için önlem alınması hususuna yer verildi. Katılımcıların çalışmalarla ilgili görüş ve önerileri alındı.Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli toplantıyı, katılımcılara teşekkür ederek iyi dilek ve temennilerle sonlandırdı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.