MHP DEPREM BÖLGESİ İNCELEME HEYETİ ŞANLIURFA’DA

MHP DEPREM BÖLGESİ İNCELEME HEYETİ ŞANLIURFA’DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını yakından tespit etmek amacıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Şanlıurfa’ya geldi.

Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın da yer aldığı Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti, hem deprem hem de sel yaşayan şehir ile ilgili neler yapılabileceğine dair toplantı yapmak için Şanlıurfa Valiliği ‘ni ve Vali Salih Ayhan’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Valiliği ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda; “Milletvekillerimiz ile birlikte, yaşadığımız deprem ve sel sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.” Dedi. MHP’nin Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti arasında Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.