KIRIKHAN’DA MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN DUA PROGRAMI DÜZENLEDİ

KIRIKHAN’DA MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN DUA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Kırıkhan Kaymakamlığı, Belediye ve müftülük bütün Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanı Harekâtında mücadele eden Mehmetçiklerimiz için dua programı düzenledi. Kırıkhan Merkez Ulu Camiin de Yatsı Namazından önce düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Bestami Antepli, STK Temsilcileri, Kurum müdürleri, Hafızlar, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, bütün Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanı Harekâtında mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Hatimler, Fetih Suresi, Aşr-ı Şerifler okunup, dualar gönderildi. Programda ayrıca Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’ da bizzat Aşr-ı Şerif okudu.

ŞEHİT MEHMETÇİKLERE RAHMET DİLENDİ Programla ilgili samimi duygularını dile getiren Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz; “ “Rabbim okunan Hatm-i Şerifleri, Sureleri ve yapılan duaları kabul eylesin. Bütün Şehitlerimize Allah’tan (c.c.) Rahmet, Gazilerimize acil şifalar dileriz. Rabbim Bahar Kalkanı Harekâtında mücadele eden Kahraman Ordumuzu muzaffer eylesin. Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekânları Cennet olsun.” Dediler. Dua programı Yatsı Namazı sonrası Vatandaşlara sunulan ikramlarla sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.