KİM BU ŞAKLABAN SİYASETÇİ?

KİM BU ŞAKLABAN SİYASETÇİ?

Antakya siyaset kulislerinde çevirmediği şaklabanlık kalmamış. Bir zamanlar önce SHP de yöneticilik yaptı daha sonra ticaretteki bataklarını örtbas etmek için CHP saflarına törenle katıldı. Burada barınamayıp ortalığa fitne tohumları saçtıktan sonra AK Parti saflarına davul zurna ile iltihak etti. Önce SHP sonra CHP ardından AK Parti’ye 1000 kişi ile katılacağını duyuran ama 1 kişi ile AK Parti’ye gelen, kendine faydası olmayan şaklaban siyasetçi, kısa süre sonra AK Parti İlçe Başkanlığına atandı. Ben İlçemin Binali Yıldırım’ıyım diyerek yerel gazetelere üst perdeden açıklamalar yaptı. Ancak ticaret sicilinde sahte senetten hüküm yediği ortaya çıkınca görevden alındı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş ile ihale karşılığı el altından saf tuttu. Ama hala ortalarda ben reisçiyim , ben Recep Tayip Erdoğan taraftarıyım  diyerek naralar atmaya devam ediyor. Ama bir türlü ben AK Partiliyim diyemiyor.

SAYFAYI AÇIYORUZ

Çünkü başka partilerle el altından iş tutarak görüşmeler halinde. Kendini kamufle etmek için bin bir kılıktan kılığa giren bu şaklaban SÖZDE siyasetçi adını tarihteki ünlü Türk Devleti Hun İmparatoru ATTİLA’dan alan bu şaklaban siyasetçinin çürük ipliklerini pazara sermeye başladık ve kirli çıkınını açıyoruz. Bakalım bu kirli çıkından daha neler neler çıkacak, bekleyin görün diyoruz. HATAY MEŞ’ALE GAZETESİNİ takip etmeye devam edin. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.