EYMEN BAŞARISIYLA HATAY’I GURURLANDIRDI

EYMEN BAŞARISIYLA HATAY’I GURURLANDIRDI

Daha önce TÜBİTAK Bilgisayar Olimpiyatları’nda gümüş madalya sahibi olan Eymen Karaoğulları, başarısıyla TBMM’de bulunan milletvekillerinden alkış alarak Hatay’ı gururlandırdı.

Hatay’ın gururu olan Osman Eymen Karaoğulları, TÜBİTAK Bilgisayar Olimpiyatları’nda gösterdiği olağanüstü performansıyla Gümüş Madalya sahibi olmuştu. Bu başarısıyla genç yetenek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) unutulmaz bir anıya imza attı. Karaoğulları, TBMM’de gerçekleştirilen özel bir oturumda kürsüye çıkarak, Bilgisayar Olimpiyatları’ndaki deneyimlerini ve başarısını paylaştı. Konuşması, Meclis Başkanı tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

MECLİS BAŞKANINDAN ÖZEL ÖDÜL ALDI

Meclis Başkanı, Karaoğulları’nın ülke gençliğine olan katkılarından ötürü ona özel bir ödül verdi. Karaoğulları’nın TÜBİTAK Bilgisayar Olimpiyatları’nda elde ettiği başarı, TBMM’deki konuşmasıyla da gençleri bilim ve teknoloji alanlarında daha aktif olmaya ve ülkemizin bilimsel gelişimine katkıda bulunmaya teşvik etti. Karaoğulları yeni hedefinin TÜBİTAK’ın takım seçmelerine katılarak Ülkemizi yurt dışında temsil etmek olduğunu söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.