ENGELLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM ÖĞRENDİ

ENGELLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM ÖĞRENDİ

İskenderun Gastronomi Derneği, içerisinde bulunduğumuz Engelliler Haftasında, farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Engelliyim, Engel Tanımam Derneği üyeleri ve Engelsiz Atölye kursiyerlerini Gastronomi Evinde ağırlayan Gastronomi Derneği Başkanı Gülşen Sökmen, engelli çocuklarla birlikte kurabiye yaptı.

SÖKMEN: KAFAMIZDAKİ ENGELLERİ KALDIRIRSAK HAYAT DAHA GÜZEL OLUR

Pandemi öncesi her engelliler haftasında engelli çocuklarla bir araya geldiklerini söyleyen Gastronomi Derneği Başkanı Gülşen Sökmen; “Biz İskenderun Gastronomi Derneği olarak bugün Engelliyim, Engel Tanımam Derneği ile engelliler haftası dolayısıyla bir işbirliği yaptık.

REKLAM ALANI

‘Engelsiz’ arkadaşlarımla birlikte yılbaşına uygun zencefilli kurabiye workshopu yaptık. Hem el becerileri gelişsin hem de birlikte şarkılar eşliğinde eğlenelim, güzel vakit geçirelim istedik. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımız engeli yok, çok güzel kurabiyeler yaptılar. Kafamızdaki engelleri kaldırırsak hayat çok daha güzel olur” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.