YEŞİLDAL: “YENİ TÜRKİYE YÜZYILI YOLUNDA EMİN ADIMLARLA”

YEŞİLDAL: “YENİ TÜRKİYE YÜZYILI YOLUNDA EMİN ADIMLARLA”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal seçim çalışmaları kapsamında Altınözü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal; Doğrusu AK Parti diyen Altınözü’lü hemşehrilerimizin tercihi yine Doğru Adam’dan yana!

ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal Milletvekili adayları ile birlikte Altınözü’nde çarşamba pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu, esnafları ve İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal; “Samimiyetle bizi karşılayan, hoş sohbetleriyle tezgahlarında misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyor.Bütün esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum. El ele, gönül gönüle ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla 14 Mayıs Zaferi’ni taçlandıracağız. Şehrimizin yeniden inşası için bu AK Kadrolar, yeniden #DoğruAdam’ı ve onun yol arkadaşları için tüm gayretleri ile çalışmaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.