Meşale Gazetesi

KAŞIKÇI YAYLADAĞI’NDA

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Mecliste olduğu gibi Hatay’da da gündemi takip etmeye, gündem oluşturmaya devam ediyor.

KAŞIKÇI YAYLADAĞI’NDA

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Mecliste olduğu gibi Hatay’da da gündemi takip etmeye, gündem oluşturmaya devam ediyor. Son olarak Cumhur İttifakı’nın Yayladağı Adayı Mustafa Sayın’ı ziyaret eden Kaşıkçı Yayladağı’nda sevgiyle karşılanırken özellikle gençlerin ilgisi çekti.

Ülkücü gençlerle tek tek tokalaşan ve onları dinleyen Kaşıkçı seçim ofisini ziyaret ederek seçimler öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Yayladağı Adayı Mustafa Sayın’a destek verdi.Yayladağı halkı tarafından sevgiyle karşılanan MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı vatandaşlar tarafından sıcak görüntüler ile karşılanırken Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, Cumhur İttifakı Yayladağı Adayı Mustafa Sayın ile partililer birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında ziyaretin fotoğraflarını paylaşan Kaşıkçı “Yayladağı seçim Ofisimizi ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Mustafa Sayın ile bir araya geldik. Beka için milli karar Cumhur için istikrar diyoruz.” İfadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.