BAŞKAN YAVUZ HURDACILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN YAVUZ HURDACILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkhan’da hurdacılık yapan esnafın sorunlarını dinlemek için ilçe protokolü Kırıkhan’da hurdacılık yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Kırıkhan hurdacılar sitesinde gerçekleşen toplantıya Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Eski, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kenan Özmen katıldı. İlçe protokolü toplantıda hurdacı esnafların sorunlarını dinleyip çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

YAVUZ: İÇİNİZDE HIRSIZA YER VERMEYİN

Toplantıda konuşan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Bizler Kırıkhan’da hurdacılar sitesini yapmaya başladığımızda bu iş olmaz dediler. Ama biz ilkini yaptık, ikincisini yapıyoruz. Bu işte de başarılı olduk. Bu proje Türkiye’ye örnek bir proje. Sizler birçok ilçeye giremiyorsunuz. Bunun sebebi, hurdacılara hırsız gözüyle bakılmasıdır. Sizler değil ama içinizde iki tane böyle olsa hepinizi lekelerler. Bu yüzden sizler içinizden bunları temizleyeceksiniz. Bizler de sizlerin sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Yavuz, konuşmasının ardından hurdacı esnafının sorunlarını dinledi. İlçe protokolü. çözüm için her türlü çabayı göstereceklerini kaydederek toplantıyı sonlandırdılar. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.