HATAY ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

HATAY ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

Gaziantep’te kovalamaca sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek için Hatay’ın Belen ilçesindeki Tosyalı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehidin cenaze namazına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MKÜ Rektörü Veysel Eren, askeri, sivil erkan ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende şehit Şimşek’in eşi Hatice ve babası Salih Şimşek, güçlükle ayakta durabildi. Şehidin kızı Ömür ise babasının tabutuna sarıldı.

ŞEHİT EŞİ DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Hatice Şimşek, şehit eşinin tabutuna sarılarak, “Seni çok seviyorum. İyi ki evlenmişiz. Kızıma hem anne, hem baba olacağım. Sen hiç merak etme. Peygamber efendimize komşu ol şehidim” ifadelerini kullandı. Şehidin naaşı polislerin omuzunda musalla taşına konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin tabutunu yine meslektaşları omuzladı. Şehit, İskenderun Şehitliği’nde ebediyete uğurlandı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, şehidin ailesine taziyelerini ileterek tabutu örten Türk bayrağını teslim etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.