İSTİFA ETTİ Mİ?

İSTİFA ETTİ Mİ?

8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından önce Fenerbahçe’ye, ardından Kayserispor’a, son olarak da ligde galibiyeti bulunmayan Samsunspor’a yenilen Atakaş Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği iddia edildi.

Samsunspor mağlubiyetinin ardından artan çatlak seslere geçit vermek istemeyen yönetimin Volkan Demirel’in istifasını reddettiği iddia edilirken, Volkan hocanın istifa söylentisi gündeme düştü. 6 Şubat deprem felaketinin ardından lige ara verilirken takımdan ayrılmayan ve transferleri bizzat yöneten Demirel, lige de muhteşem bir başlangıç yapmış, ilk 8 haftada mağlubiyet yüzü görmemişti. Fenerbahçe karşısına sistem değişikliği ile giden Hatayspor, 3’lü defansa dönmüş ve maçtan farklı mağlup ayrılmıştı. Ardından Kayserispor’a mağlup olan Hatayspor, son oynanan Samsunspor maçında da rotasyonlu kadrosuyla sahada yer almıştı. Kaleden stoper hattına, orta alandan kanatlara kadar tüm bölgelerdeki taşları yerinden oynatan Volkan Demirel’in bu başarısızlığı 3 maçta 9 puana mal oldu.

ÇATLAK SESLER ARTTI

Volkan Demirel’e istifa çağrısı yapılmasa da sistem değişikliğinin takımı kötü etkilediği belirtildi. Futbol otoriteleri, Hatayspor’a sahip çıktığı ve oynattığı futbol dolayısıyla Volkan Demirel’in Hatayspor için bulunmaz bir isim olduğunu belirtirken, sistem değişikliğinin daha çok kupa maçlarında gerçekleştirilmesi üzerinde duruldu.

HAKEMİN KARARINASAYGI DUYUYORUM

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a 2-1 mağlup olana Atakaş Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel, son dakikada yedikleri gole mağlup olduklarını söyledi.

Demirel, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor’u tebrik etti. Karşılarında galibiyeti daha çok isteyen bir takım gördüklerini belirten Demirel, “Daha çok ihtiyacı olan ve daha çok inanan bir takım gördük karşımızda. İstediğimiz bir organizasyondan bulduğumuz golle öne geçtik. İlk yarıyı 1-0 önde kapamamıza sebep oldu. Ama ikinci yarı yine ilk 10 -15 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Bir tane sarı karttan dolayı 2 tane değişiklik yaptık. Oyun artık tamamen doldur boşalta geçti. Samsunspor yaptığı değişikliklerle oyunun ağırlığını ele aldı.” dedi. Penaltı hakkında yorum yapmayan Demirel, “Artık saygı duyuyoruz. Sonrasında da son dakikada korner dönüşünden yediğimiz bir golle mağlup olduk. Ben Samsunspor’u tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

Son 3 maçta 3 mağlubiyet alan Hatayspor, önümüzdeki hafta Mersin’de ligin namağlup tek takımı konumundaki Galatasaray’ı konuk edecek. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.