ESNAFA HİZMET BOYNUMUN BORCU

ESNAFA HİZMET BOYNUMUN BORCU

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, esnafa hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu kaydetti. 

Tüm odalardan tam destek almaya devam eden Başkan Teksöz, ziyaret ve kabullerinde esnaflarla gündemi konuşmayı da ihmal etmiyor. Başkan Teksöz, Antakya ve İskenderun başta olmak üzere il genelindeki tüm esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Esnaf ve oda başkanlarından destek görmeye devam eden Teksöz, Alahan kooperatif başkanı Ömer Çakmak, Özat kooperatif başkanı Rüstem Göyce  ve özat kooperatif başkan vekili Recep Feyyadoğlu’nu makamında ağırladı. Ardından Ahmet Bünyamin Yavuz ve Süleyman Özen, Başkan Teksöz’ü ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren başkan Teksöz’e Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile Oda Başkanları da eşlik etti.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnaflarla yaptığı toplantıda kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Esnafların birlik beraberliği için yeniden aday olduğunu kaydeden Teksöz, daha esnaflar için yapılacak çok işi olduğunu ifade etti. Teksöz; “Esnafımız için ömrümüzü adadığımız meslekte önümüzdeki dönem de görevimize devam etmek için esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Tam destek almaktan dolayı memnunum. Bizim amacımız makam mevki değil, esnafın sorunlarının çözümü ve Hatay’a her anlamda katma değer kazandırmaktır. Mobilyacılar ihtisas sanayi ile ülke ekonomisine katma değer kazandırdık ve bu anlamda ödülümüzü de aldık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyor, tüm esnaf ve sanatkarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum” dedi. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.