YÖREX FUARINDA HATAY’A PLAKET

YÖREX FUARINDA HATAY’A PLAKET

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, kapılarını düzenlenen törenle açtı. 500’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu’nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.

AB TESCİLLİ ÜRÜNLERE PLAKET

Törende, Avrupa Birliği coğrafi işaret tescili alan kurumlardan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Suruç Belediyesi, Çağlayancerit Ziraat Odası, Edremit Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na plaketleri takdim edildi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Üyesi Yılmaz Yağcı, Komite Başkan Yardımcısı Nurican Oktay ve Komite Üyesi Metin Tansal’ın Hatay’ı temsilen katıldığı 12.  Yöresel Ürünler Fuarı’ndaki  Hatay Ürünleri katılımcılardan ilgi gördü. Antakya Ticaret ve Sanayi Odasının sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada “Yörex Fuarında bu sene bizleri yalnız bırakmayarak yöresel ürünlerimizi Antalyalılar ile buluşturan  Altınözü Belediye Başkan Yrd. ve Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Kooperatifi Başkanı Leyla Ayvazoğlu’na , Hatay Medeniyeti Kadın Kooperatifi Başkanı Seval Karataş’a  ve Yılmaz İpekçilik Yılmaz Büyükaşık’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.