İSKENDERUN’A 1. LİG MAÇLARINI SEYRETTİRMEDEN BAŞKANLIĞI BIRAKMAYACAĞIM

İSKENDERUN’A 1. LİG MAÇLARINI SEYRETTİRMEDEN BAŞKANLIĞI BIRAKMAYACAĞIM

Kritik Belediye Derincespor maçının ardından açıklamalarda bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, toparlanacaklarını, savaşarak yeni zaferler kazanacaklarını kaydetti. Başkan Bolat açıklamalarında; “Birinci Lig maçlarını seyrettirmeden ne başkanlığı bırakırım ne de pes ederim” mesajı verdi.
Belediye Derincespor maçının ardından umut dağıtan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Turuncu-Mavili taraftarları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat açıklamalarında; “İskenderun halkına 1. Lig maçlarını seyrettirmeden ne başkanlığı bırakırım ne de pes ederim. 2021-2022 sezonunda da ilk 3 maçta 1 puan almıştık. Sonrasında 26 yıl sonra 2. Lige çıktık. Ama o zaman tek farklı şey stadımız vardı. Kendi Şehrimizdeydik! Muhteşem taraftarımızla beraberdik.
Korkaklar hiç bir zaman zafer anıtı dikmemişlerdir. Toparlanacağız, şehrimiz için savaşacağız. Yeni zaferler kazanacağız. Allah’ın izniyle başaracağız” diyerek taraftarlarına başarı sözü verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.