HESOB YÖNETİM KURULU TOPLANDI  

HESOB YÖNETİM KURULU TOPLANDI  

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği yönetim kurulu toplantısı Abdulkadir Teksöz’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda başkanvekilleri Aziz Fatih Yılmaz ve Erol Akın ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.   Esnafın sorunlarının ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantıda Ramazan ayında alınacak kararların ilgili Bakanlıklar, üst kuruluş TESK ve yerel yönetimlere iletilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Teksöz, toplantıya katılımlarından dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. 

“24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDA VE EMRİNDEYİZ” 

Esnafın ve sanatkarın 24 saat hizmetinde olduklarını belirten Teksöz, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yönetim Kurulu toplantımızı HESOB başkan vekilleri Aziz Fatih Yılmaz, Erol Akın ve kurullarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Esnafımızın genel konularını istişare ettik. Mübarek ramazan ayında alınacak kararların ve ilgili Bakanlıklar, üst kuruluşumuz TESK ve yerel yönetimlere iletilmesi gereken konuları toplantımızda tekrardan masaya yatırdık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, Yüce Allah’tan sağlık, mutluluk ve hayırlı işler diliyoruz. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerine yer verdi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.