BERABERLİK SERİMİZE BİR MAÇ DAHA EKLEDİK!

BERABERLİK SERİMİZE BİR MAÇ DAHA EKLEDİK!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 90+4. dakikada yedikleri golle berabere kaldıkları Pendikspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Mersin’de konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor’un teknik direktör Volkan Demirel, bir puana üzüldüklerini belirtti.

Demirel, Mersin Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, beraberlik serilerine bir maç daha eklediklerini söyledi.

Bugün gol attıklarını ancak skoru koruyamadıklarını anlatan Demirel, bunu da oyuncuların skoru koruma amaçlı geriye yaslanmasından kaynaklandığını vurguladı.

Oyuncuların bu maçı kazanmak istediğini ifade eden Demirel, “Onların da derdi 3 puan. Neticesinde bir puan aldık. Bir puana üzüldük ama önümüzdeki maçlarda savunma ve hücum anlamında daha doğru duruşlar yapacağımızı düşünüyoruz ve ona göre çalışacağız.” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.