HER ŞEY ANTAKYA İÇİN

HER ŞEY ANTAKYA İÇİN

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, tertemiz bir Antakya oluşturmak için ekiplerine gece gündüz demeden çalışma ve Antakyalılara yakışır bir Antakya oluşturma talimatı verdi. Bu talimat gereği Antakya Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri ve destek hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Antakya’nın tertemiz hale gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmaları baştan sona büyük bir titizlikle koordine eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Amacımız Antakya’mızın Antakyalılara yakışır hale getirilmesidir. Bu anlamda asli görevlerimizi eksiksiz şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı Antakya’mız için sürdürüyoruz. İnanıyorum ki yaptığımız çalışmalar Antakya’mıza değecektir. Her şey Antakya’mız için” ifadelerini kulandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A VE EKİPLERE TEŞEKKÜR

Antakya genelinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarından memnun olan vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, ” Antakya Belediyesi ekipleri her imkan ve şartta çalışmalarını sürdürüyor. İnsanların sağlığı için çöpler toplanıyor, temizlik çalışmaları eksiksiz olarak yapılıyor. Vatandaşların sağlığı için cansiperane şekilde çalışan başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve tüm Antakya Belediyesi personellerine teşekkür ederiz. Hepsinin ellerine emeklerine sağlık” şeklinde konuştular. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.