DEMİRLİ’DEN EĞİTİM TEFTİŞİ

DEMİRLİ’DEN EĞİTİM TEFTİŞİ

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Hatay’a  geldi. Başkan Demirli  ilk olarak İlkokullarındaki uyum sürecini yerinde gözlemlemek ve incelemek üzere Defne Mehmet Fehmi Çankaya İlkokulu ile Antakya İlkokulunda Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Demirli  okul ziyaretleri sonrasında Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’de Hatay genelinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ayrıca Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli ‘nin Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe  Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim öğretim yılı istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli  son olarak Yayladağı Çayır Mahallesinde açılacak Köy Yaşam Merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Hatay programında kendilerine Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük eşlik etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.