GÜLER “Çarçur Edilen Bütçenin Hesabını Soracağız”

GÜLER “Çarçur Edilen Bütçenin Hesabını Soracağız”

GÜLER “Çarçur Edilen Bütçenin Hesabını Soracağız”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Cumhur İttifakı adayı İbrahim Gül ile Belen’de bir araya geldi.MHP’Lİ TEŞKİLATLARIMIZLA TEK YUMRUK GİBİYİZ

‘’Cumhur İttifakı derdi çilesi tasası millet olanların, bayrak vatan ezan olanların ittifakı cumhur ittifakı makamların belkilerin kenara itildiği ve adam gibi durulduğu ittifaktır” sözleriyle konuşmasına başlayan Güler, “biz MHP ile 24 Haziran’da da ittifaktık. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Ve şükürler olsun ki o gün Cumhurbaşkanını seçti bu millet. Şimdi biz artık MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gibiyiz” dedi.Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü, “ MHP’li teşkilatlarımızla  tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza, vererek 31 Mart’a doğru gidiyoruz. Ve Allah nasip ederse büyükşehir ve Hatay’ın Cumhur ittifakı sancağını 31 Mart gecesi burçlara asacağız.

Cumhur ittifakında yolumuz belli, yolculuğumuz belli, rengimiz belli yol arkadaşlarımız belli, özümüz sözümüz beli gittiğimiz yol belli. Karşımızda bizi taklit etmeye çalışan karmaşık ittifak kurmaya çalışanlar var.ŞİMDİ HESAP SORMA ZAMANI Ben size Devlet Bahçeli’nin ben size Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Gerisi boş, gerisi hikâyedir” sözleri ile devam eden İbrahim Güler, ‘Hatay büyükşehir Belediyesi inanılmaz yetkilerle donatılmıştır. Ancak bu yetkiler kötüye kullanılmış ve belediyenin bütçesi heba edilmiştir.15 İlçe hizmetlerden mahrum bırakılmış bırakın Ak Partiyi, bu CHP’ li yönetim kendi belediyeleri ile dahi ters düşmüştür. Ben bilirim, ben yanılmam diyen Büyükşehir yönetimi daima yanılmış daima hata yapmıştır. İşte şimdi bu hatalar ile yüzleşme vaktidir.

Şimdi hesap vermek zamanıdır, şimdi beş yılda ne yaptın, diye sorma zamanıdır. Hala yol, su, gibi basit hizmetleri dahi konuşuyorsak bu ilkelliktir. Bu çalışmayan bir zihniyetin ürünüdür diyerek konuşmasını şöyle sürdüren Güler, bu millete hep yalan söylediler Hatay Büyükşehir Belediyesi bütçesi millete aittir. Ve bunun açıklamasını yapmak zorundalar.Allah nasip ederse bu millet kendisi ile alay edilmesinin sonucunu 31 Mart’ ta SORACAKTIR. Milletim için 1 Nisan’dan sonra da BU çarçur edilen bütçenin hesabını sormak boynumuzun borcudur.CHP’Lİ SEÇMENLE DE ALAY EDİLDİPeygamber Efendimiz ‘’ümmetimin ferasetinden korkun’’ demiş. 5 yıldır Hatay’da milletimin ferasetinden korkmak değil, milletimle alay edildi, dalga geçildi, ciddiye alınmadı dedi.CHP seçmenine ‘zaten sizin partiliyim’ deyip dalga geçtiler. Dalga nasıl geçilir bu millet 31 Mart’ ta gösterecektir.” diyerek sözlerine son verdi. HABER : M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.