ALTINÖZÜ TOPRAKHİSAR İHO’DA DENEMELER DEVAM EDİYOR

ALTINÖZÜ TOPRAKHİSAR İHO’DA DENEMELER DEVAM EDİYOR

Toprakhisar İmam Hatip Ortaokulu Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli(Erdem) kapsamında “ Umut Denemeleri” Projesinin açılışı Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı, açılışın olduğu günden itibaren yıl sonuna kadar toplamda 7 deneme sınavı gerçekleştirildi.

Akademik Destek Odası Açıldı

Sınavların ardından yıl içinde açılışı yapılan “ Akademik Destek Odasında” soru çözme teknikleri, hızlı karar verme becerisi, pratik düşünme, öğrendiğini uyarlama, zamanı verimli ve etkili kullanma becerilerini kazandırmaya yönelik etkinlikler yapıldı.

Gerçekleştirilen deneme sınavlarının ve soru çözüm etkinliklerinin neticesinde öğrencilerin akademik başarılarının arttığı gözlemlendi. Ayrıca LGS ile ilgili öğretmen tecrübeleri öğrencilere aktarıldı. Yapılan çalışmaların öğrencilerin özdenetim becerileri ile ilgili farkındalık kazanmasında ve derslere katılımlarında  önemli katkıları olduğu gözlemlendi.

Okulda yapılan açılışa katılımlarından ve desteklerinden dolayı Okul Müdürü Abidin Olgun Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’e öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti.Ayrıca projede emek harcayan Okul Proje Koordinatörü Metin Arslan başta olmak üzere öğretmenlere de teşekkür eden Olgun, sabırla gelişimlerine devam eden öğrencilere de başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.