Meşale Gazetesi

PALMİYE’NİN TÜP BEBEKLERİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE BULUŞTU

PALMİYE’NİN TÜP BEBEKLERİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE BULUŞTU

İskenderun Palmiye Tüp Bebek Merkezi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Doğum Günü Partisi’ etkinliğinde, tüp bebek yöntemiyle doğan bebekler ve aileleri bir araya geldi.Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, Tüp Bebek, İnfertilite, kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut ve Palmiye Tüp Bebek Merkezi Koordinatörü Dr. Berna Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda aileler, bebekleriyle birlikte müzik eşliğinde eğlenerek, pasta kesti.

“Biz büyük bir aileyiz”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Palmiye Tüp Bebek Merkezi Koordinatörü Dr. Berna Altunay, “Sevgili bebeklerimizin bir araya geldiği ve onların sevincini hep beraber paylaştığımız etkinliğimizde bulunmanızdan, İskenderun Palmiye Tüp Bebek Merkezi ailesi olarak mutluluk duyuyoruz” dedi.

İnfertilite sebebiyle doğal yollarla bebek sahibi olamayan çiftlerin şehir dışına gitmelerine gerek kalmadığını ifade eden Tüp Bebek, İnfertilite, kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut ise, son teknolojik donanımla ve alanında uzman ekiple birlikte bu tedavileri İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.