EN GÜZEL ŞEY HATAY’DAKİ İNSANLARA DEĞERLİ HİSSETTİRMEK

EN GÜZEL ŞEY HATAY’DAKİ İNSANLARA DEĞERLİ HİSSETTİRMEK

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Depremzedeler için sahaya çıkan Beşiktaş ve Atletico Madrid maçının ardından açıklamalarda bulundu. Volkan Hoca:” Şu an yapılacak en güzel şey, yan yana durup Hatay’daki insanlara değerli hissettirmek.”dedi.

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park’ta Diego Simeone’li İspanyol devi Atletico Madrid’i ağırladı. Tüm geliri depremden etkilenen 11 şehirdeki vatandaşlarımıza aktarılacak olan anlamlı maçı Siyah-Beyazlılar kazandı. Yıldızların kapışmasında Kara Kartal’a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes ve Kevin N’Koudou kaydetti.
VOLKAN HOCA’DAN TEŞEKKÜR
Karşılaşmaya takip edenler arasında Hatay’da yaşanan dramın adeta sesi olan, teknik direktör Volkan Demirel’de vardı. Bu anlamlı mücadelede iki takıma da destek veren genç hoca, Atletico Madrid ve Beşiktaş’a bu anlamlı maç için teşekkür etti.
TEKRARLANMAMASINI DİLİYORUM
Hâlâ çok üzgün olduğunu kaydeden Demirel, “Çok zor zaman geçirdik, hala geçirmeye devam ediyoruz. Yaşadıklarımı dün gibi hatırlıyorum. Tekrarlanmamasını diliyorum. Deprem bölgesi için yapılması gereken o kadar çok şey var ki… Televizyondan bakınca olay daha farklı boyutta. İnsanların neye ihtiyacı olduğunu öğrenmek için, orada zaman geçirip yaşamak gerekiyor” dedi. Depremi Hatay’da yaşayan ve sonrasında adeta şehrin sesi olarak taraflı tarafsız herkesin sesi olan Volkan Demirel de mücadele için Vodafone Park’taydı. Karşılaşmanın ardından konuşan genç hoca, Atletico Madrid ve Beşiktaş’a bu anlamlı maç için teşekkür etti.
100 İNSAN VARSA 50’SİNİ KAYBETTİM
Felaketin boyutunu bir kez daha anlatmaya çalışan Volkan hoca, “Şu an yapılacak en güzel şey, yan yana durup Hatay’daki insanlara değerli hissettirmek. Ben oraya her gittiğimde insanlar umutlanıyor. Hatay’a gittiğimde tanıdığım 100 insan varsa 50’sini kaybettim” ifadelerini kullandı.
BENİM GÖREVİM FUTBOL
Benim görevim futbol. Futbolla oradaki insanların yanında olmaya çalışacağım. Ben ekrana çıkıp insanların acılarını hatırlamasını istemiyorum. Bugün de burada bir futbol organizasyonu olduğu için konuşuyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.