ANTAKYA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ İLK MEZUNLARI VERDİ

ANTAKYA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ İLK MEZUNLARI VERDİ

Antakya Atatürk Anadolu Lisesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi sebebiyle mezuniyet töreni düzenlendi.   Vatanını, Bayrağını seven milletine saygılı tarih şuuruna sahip inançlı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Antakya Atatürk Anadolu Lisesi ilk mezuniyet sevincini yaşadı.

Tören de günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko; Yeni nesillerin hayata hazırlanmasında emeği geçen başta okul idaresi olmak üzere öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Öğrencilere de bundan sonraki eğitim öğretim döneminde ve hayatlarında başarılar diledi. Sizler geleceğin teminatısınız diyen Okul Müdürü Barış Harbutluoğlu, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Antakya Atatürk Anadolu Lisenin ilk mezuniyet törenine hoş geldiniz. Sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı, idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz, diye konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.