SAMANDAĞ BELEDİYESİ AŞEVİ’NDE KAZANLAR DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN KAYNAMAYA DEVAM EDİYOR

SAMANDAĞ BELEDİYESİ AŞEVİ’NDE KAZANLAR DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN KAYNAMAYA DEVAM EDİYOR

Sutaşı Mahallesi Devlet Hastanesi yanında hizmet vermeye devam eden Samandağ Belediyesi Aşevi’nde kazanlar depremzede vatandaşlar için kaynamaya devam ediyor.

Deprem felaketinin ardından vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılamak için Samandağ Devlet Hastanesi yanında kurulan Samandağ Belediyesi Aşevi, günde 2 öğün yemek çıkararak 1000 kişiden fazla vatandaşa sıcak yemek imkanı sunmaya devam ediyor.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; ” Yaşadığımız bu zor süreçte vatandaşlarımızın sıcak yemek ihtiyacını karşılamak için Samandağ Belediyesi Aşevi’ nde kendi ekiplerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılamak için Samandağ Belediyesi Aşevinde ( SamandağDevlet Hastanesi yanı), Belediye ekiplerimiz tarafından her gün birçok farklı çeşit yemek ile günde 2 öğün yemek çıkararak günde toplam 1000’den fazla vatandaşımıza sıcak yemek imkanı sunuyoruz. Dayanışma ile bu zor günleri hep birlikte aşacağız.” ifadelerine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.