YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti’nin ovada etkili ismi Erhan Yavuzyılmaz ilçede temaslarını sürdürüyor.Kırıkhan’da çalmadık kapı bırakmayan Yavuzyılmaz, vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Yavuzyılmaz, son olarak geçtiğimiz aylarda ciddi bir rahatsızlık geçirerek ameliyat olan Ekrem Baldıran’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmayı sürdüren Yavuzyılmaz, Baldıran’a iyi dilek ve temennilerini sunarak ziyaretini sonlandırdı.

HASAN BÜYÜK İLE HASBİHAL ETTİ

Yavuzyılmaz daha sonra Hasan Büyük’ü işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Nurettin Dükkancı da hazır bulundu. Büyük ve Dükkancı ile gündemi istişare eden Yavuzyılmaz, vatandaşlara parti politikaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşlar1a misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Yavuzyılmaz, kapısının da tüm vatandaşlara açık olduğunu kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.