BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÜRETİYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÜRETİYOR

Antakya’nın babası lakaplı Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın normale dönmesi için her geçen gün farklı hizmetleri kente kazandırıyor.

Başkan Yılmaz, kenti topyekün ayağa kaldırmayı amaçlıyor. Başkan Yılmaz, esnafları, gençleri, kadınları, meslek mensuplarını ziyaret ederek her kesimin sorununu dinliyor, sorunlara uygun çözümleri de kısa sürede hayata geçiriyor.

BAŞKAN YILMAZ BASIN MENSUPLARININ SORUNLARINI TARTIŞTI

Hatay’da basın ile her daim iyi ilişkiler içinde olan Başkan İzzettin Yılmaz, depremde en fazla hasarı alan ve çok sayıda kayıp veren basın mensuplarının sorunlarını en üst mercii ile tartışarak yapılabilecek çalışmaları da istişare etti. Başkan Yılmaz kendisini ziyaret eden Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı’yı belediyede misafir etti. Ziyaretlerinden dolayı Oranlı’ya teşekkürlerini sunan Başkan Yılmaz, kentte görev yapan basın mensuplarını ve basın kuruluşlarını ayağa kaldırmak için her türlü çalışmaya destek olacağını belirtti.

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı, misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.