İL BAŞKANI ÇİRKİN, YAPILAN ANKETLE HATAY’DA % 14-15’LERE DAYANMIŞ DURUMDAYIZ

İL BAŞKANI ÇİRKİN, YAPILAN ANKETLE HATAY’DA % 14-15’LERE DAYANMIŞ DURUMDAYIZ

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir pylaşım yapan Çirkin, son yapılan anketlere göre İYİ Parti Hatay’ın yıldızı olacak ifadelerini kullandı. Çirkin, gündeme yönelik çok sayıda konuyu şu ifadelerle yorumladı; “Yapılan anketlere göre İYİ Parti’in Türkiye’de yükselişi devam ediyor. Hatay’da ise % 14-15 lere dayanmış durumdayız. Bu İYİ Partinin siyasete sıkıca tutunduğunu ve yapılacak ilk seçimlerde en kuvvetli iktidar adayı olacağını gösteriyor. Amacımız sistem değişmezse Genel Başkanımız Meral Akşener’i CB, eğer parlamenter sistem gelirse Başbakanlık makamında görmektir. Hatay’da ise Genel seçimlerde % 6 civarında bir oy almış ve mv çıkaramamıştık. Bu gün gelinen noktada yapılan anketlerde % 14-15 görünüyoruz. Ancak burada durmayacağız ve daha da yükseleceğiz. Göreve geldikten sonra parti içi kongre çalışmaları ve pandemi dolayısı ile sahaya tam anlamı ile inemedik. Ancak kongrelerimizde çok güzel bir yapılanmaya gittik. Çok değerli ilçe teşkilatlarını demokrasini ışığı altında seçtik, seçtirdik Üye sayımız Hatay’da ikiye katlandı. Hatay halkı da bu yeniden yapılanmayı gördü ve akın akın partimize üye olmaya başladı.

GENEL VE YEREL SEÇİMLERİN EN BAŞARILI PARTİSİ İYİ PARTİ OLACAK

Pandemi süreci bittiği an sahaya ineceğiz. Hatay’da ayırımsız herkesle kucaklaşacağız. Bütün sosyal dilimlerde teşkilatlanmamızı tamamlayıp genel seçimlere hazır olacağız. Siyasi anlayışımız çatışmadan uzak, sevgi ve saygıya dayalı, aynı zamanda çözüm odaklı olacak. Başarımız genel seçimlerin ardından yerel seçimlerde de devam edecek ve bir çok ilçeyi halkımızın teveccühü ile inşaAllah İYİ’ler yönetecek PROJELERİMİZ HAZIR Esnafımız, çiftçimiz, EYT’lilerimiz, işsizlerimiz ve diğer kesimlerimiz için net ve çok güzel projelerimiz var. Sevgili Hatay’lılara İYİ Partiye gösterdikleri ilgi ve sevgiye teşekkür ederiz. Biz de bu sevgiye layık olup Hatay’ın sorunlarına hakim bir duruş sergileyeceğiz. Kamuoyuna CORONA’sız günlerde buluşmak ümidi ile en derin saygı ve sevgilerimizi arz ederiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.