MHP’DEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

MHP’DEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Genel Merkez tarafından yurdun dört bir yanında reklam panolarına asılan afişlerle ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu.

Hatay’da da reklam panolarına asılan afiş çalışmaları Türkiye’ye yönelik saldırılar ve milletçe içinde bulunulan risklere dikkat çekiyor.

ADAL: ÇAĞRIMIZA KULAK VERİN 

Genel Merkez tarafından 81 ilde uygulanan ‘Çağrım Sana’ çalışmalarının Hatay’da da başlatıldığını belirten MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal,” Genel Merkezimiz tarafından yapılana çalışmalara Hatay teşkilatı olarak bizlerde destek sağlayarak Hatay’daki reklam panolarına afişlerimizi astık Asmış olduğumuz afişlerimizde Türkiye’ye yönelik saldırılar ve milletçe içinde bulunulan risklere dikkat çekiyoruz. Afişlerimizde ‘Çağrım sana, kulak ver… Bin yıllardır tarih sahnesinde türlü oyunlarla mücadele eden kutlu milletin ferdisin. Ana yurdundan bu yana, iyi ve kötü günlerinde birlik olduğunda kazandın, bölündüğünde kaybettin. Gün geldi yurt edinmek için, gün geldi edindiğin yurdu korumak için can verdin, kan döktün. Gün geldi dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurdun, gün geldi neslinin devamı için Anadolu’da Kurtuluş Savaşı verdin. Hep mücadele ettin, hiç yılmadın, hiç bozulmadın. Onurundan, gururundan, bağımsızlığından hiç ödün vermedin. Varlığı bildin, yokluğu gördün. Yapılmazı yaptın, imkansızı başardın. Çünkü sen, büyük Türk Milleti’nin bir ferdisin. Kendimizi farklı tanımlayabilir, hayata, ekonomiye, siyasete farklı pencerelerden bakıyor olabiliriz. Ancak ortak noktamız var biliyorum. Vatan… Bağımsızlık… Şimdi çağrım sana. Gel hep birlikte, tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye’yi 2023’e taşıyalım. Dosta ve düşmana Türk Milleti’nin bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterelim. Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi mütedeyyin ne dersen de, kendini nasıl tanımlarsan tanımla, hangi görüş ve fikirden olursan ol önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana” ifadeleri yer alıyor” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.