ZAFER BAYRAMINDA AĞRI DAĞINA TIRMANDILAR

ZAFER BAYRAMINDA AĞRI DAĞINA TIRMANDILAR

30 Ağustos Zafer Bayramını Ağrı Dağının zirvesine ulaşarak kutlamak isteyen İskenderun‘dan 8 kişilik bir grup, kentten 26 Ağustos gecesi araçla Ağrı’ya hareket etti.

Grup lideri Melih Erozan ile Selen Kart, Edibe Baklacı, Hasan Tolu, Bilal Kaya, Osman Arslan, Melik Ejder Maraşlı ve Gülüfer Akyıldız’dan oluşan grup, otelden 28 Ağustos Pazar günü minibüslerle Ağrı Dağı’nın 2.200 rakımına götürüldü.

“ZİRVEDE BAYRAĞIMIZI AÇTIK”

Zirveye ulaşan katılımcılardan Gülüfer Akyıldız, yaptığı değerlendirmede, “Grup olarak aynı gün saat 09.00 gibi 3.200 rakıma doğru yürüyüşe geçerken, kamp eşyalarımız da katırlarla taşındı. O rakımda kamp kurduk. Ertesi gün; 29 Ağustos sabahı 4.200 rakıma yürüdük. Orada çadır kamplarımızı yeniden kurduk. Gece saat 24.00 gibi yani uyandık ve bir saate yakın süren hazırlık sonrası, 30 Ağustos Salı günü zirveye tırmanmaya başladık. Ve 30 Ağustos sabahı saat 07.00 gibi zirveye; 5.165 rakıma ulaştık. Ve zirvede bayrağımızı açtık. Zirve soğuktu. Çok zorlu ama güzel bir etkinlikti” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.