ATSO GÜL VE TOSYALI’YI ZİYARET ETTİ

Gül ve Tosyalı ziyaretlerinden ötürü ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis
Üyelerine teşekkür etti.

ATSO GÜL VE TOSYALI’YI ZİYARET ETTİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret etti.

Ziyareti ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve Antakya Belediye Meclis Üyesi Ömer Gürbüz gerçekleştirdi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin konuşmasına,  Belen Belediyesi ve İskenderun Belediyesi ile ortak projelerde yer alabileceklerini ifade etti. Çinçin, ATSO’nun proje konusunda deneyimleri olduğunu ve bu deneyimlerini Hatay’ın gelişimi için paylaşabileceklerini dile getirdi. Çinçin  Belen Belediye Başkanı  İbrahim Gül ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya görevinde başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ise konuşmasında “Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya  seçilmenizden dolayı sizi ve Belediye Meclis Üyelerimizi tebrik ediyorum” dedi. Gül ve Tosyalı ziyaretlerinden ötürü ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teşekkür etti. HABER MERKEZİ  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.