ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA

Antakya İlçesine bağlı Odabaşı mahallesinde Antakya Belediyesine ait oyun parkının hemen yanında bulunan dere korku saçıyor.

ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA

Antakya İlçesine bağlı Odabaşı mahallesinde Antakya Belediyesine ait oyun parkının hemen yanında bulunan dere korku saçıyor. Oyun Parkı’nın 5 metre uzağında dere için herhangi bir güvenlik önlemi de alınmazken, dere adeta ölüme davet çıkarıyor.


Antakya Odabaşı Mahallesi Kavaslı Caddesi üzerine kurulan oyun parkının yanında dereden çekicen vatandaşlar çocuklarını dere yüzünden parka göndermeye çekinirken, kış ayında yükselen dere yatağının can kaybına neden olabileceğinden endişeleniyorlar.
DERE ORTADA DURUYOR
Odabaşı mahallesinde bulunan dere yatağı için herhangi bir ıslah çalışması yapılmadığı göze çarparken, çocukların yanlışlıkla dereye yönelmesini engelleyecek herhangi bir levha da bulunmuyor. Antakya’da birçok nokta da benzer durumlarda korkuluklar bulunurken, Kavaslı Caddesindeki oyun parkında herhangi bir koruyucu önlem dahi alınmaması vatandaşları çileden çıkarıyor. Levha ve korkuluğun olmadığı derede o alanda oyun oynayan çocukların yönelmesi ihtimali bile göz önünde bulundurulmadan yapılan mahalle sakinlerini çocuklara parka yanlız göndermiyor, gönderse bile mutlaka çocuklarına eşlik ediyor.
HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.