TÜRKİYE’NİN FENOMENİ HALİL SÖYLETMEZ ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE’NİN FENOMENİ HALİL SÖYLETMEZ ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE’NİN FENOMENİ HALİL SÖYLETMEZ ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye’nin internet fenomeni Halil Söyletmez Antakya Kültür Temel Lisesi’ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Karşılarında Halil Söyletmez’i gören Antakya Kültür Temel Lisesi öğrencileri şaşkınlıklarının yanı sıra sevinçlerinin de yüzlerine yansıdığı görüldü. Bir sınıfa konuk olup orada öğrencilerle bir kısa video çeken Söyletmez eğitimle ilgili kısa bir konuşma yaptıktan sonra kurucu Ali Girişken tarafından ağırlandı. Her alandaki farklılıklarını her fırsatta gösteren Hatay Kültür Temel Liseleri kurucusu Girişken; gençlerin ilgi odağında bulunan Halil beyi misafir etmekten onur duyduklarını dile getirerek okulumuzu ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve çekilen filmi için başarı diledi. Söyletmez hayranları için kısa bir röportaj yapan Kültür Medyanın mikrofonlarına konuşan Halil Söyletmez :
Ben Halil söyletmez . Sizlerin de bildiği gibi sosyal medya fenomenliği üzerine 2013’ten beri vine ile sosyal medyada yer almaktayım. Sonrasında vinenin kapanışı ile, instagram, youtube, snapchat, twitter gibi sosyal medya mecralarında, sosyal medya fenomenliği üzerine videolar çekiyoruz.
Şu an instagram ve youtube aktif şekilde videolar çekiyoruz. Daha renkli videolar çekmek için medeniyetler şehri olan Hatay’a geldik. Bu güzel şehre gelmişken öğrencileride ziyaret edelim dedik. Snapchat, instagram ,tiwetter, hesaplarımıza çocuklar ne zaman görüşeceğimizi soruyorlardı. Bizde küçük bir sürpriz yapalım dedik çokta güzel oldu. İlgi çok büyük herkese çok teşekkür ediyorum. Kültür Temel Lisesine yöneticilerine , öğretmenlerine ve öğrencilerine sevgiler saygılar. Diyerek sözünü bitirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.