CUMHUR İTTİFAKI 10 PUAN ÖNDE

GEZİCİ KAMUOYU ARŞTIRMA ŞİRKETİ HATAY ARAŞTIRMA SONUCUNU YAYINLADI

CUMHUR İTTİFAKI 10 PUAN ÖNDE

Türkiye genelinde seçim öncesi anket düzenleyen “Gezici araştırma şirketi” dün yayınladığı anket sonuçlarına göre Hatay Büyükşehir seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı İbrahim Güler rakibi olan Millet İttifakı adayı Lütfü Savaş’a 10 puan fark atmış görünüyor. “Gezici araştırma şirketi”nin anket sonuçlarına göre Millet ittifakı adayı CHP’li Lütfü Savaş % 43 oy alırken Cumhur İttifakı adayı AK Parti’li İbrahim Güler %53 oranında oy alıyor. Hatay’da ortalama 4 bin 300 kişi ile yüz yüze yapılan görüşmede vatandaşlar, yerel seçimlerinde tercihlerini AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’ndan yana tavır koyacağını söyledi.
HATAY’DA 10 PUANLIK FARK
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılım incelendiğinde % 53,8’i AK Parti + MHP İttifakı’nın AK Parti Adayı İbrahim Güler’e oy vermek istediğini, % 43,5’i ise CHP + İyi Parti İttifakı’nın CHP Adayı Lütfü Savaş’a oy vermek istediğini ifade etmektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.