HATAY ZEYTİNİ ATSO VE ATB İLE DÜNYAYA TANITILIYOR

HATAY ZEYTİNİ ATSO VE ATB İLE DÜNYAYA TANITILIYOR

Hatay’da onbinlerce ailenin temel geçim kaynağı olan zeytinin marka değerini arttırmak, Hatay’dan marka çıkartmak için ulusal ve uluslararası tüm paydaşların kapısını çalan, Hatay’da bu alanda çok sayıda programa katılan ve binlerce çiftçi ile görüşme gerçekleştiren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antakya Ticaret Borsası işbirliği ile İzmir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri ve Şarap Teknolojileri Fuarı’na 12 Hatay firması katılım sağladı.
ÇİNÇİN: FUARIN HATAY İÇİN FAYDALI GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Gazetemize katıldıkları Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri ve Şarap Teknolojileri Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çinçin; “Zeytincilik sektöründe Akdeniz liderliğini ele geçirmemiz için markalaşmamız ve ürünlerimizi deniz aşırı ülkelere göndermemiz şart. Bu anlamda 12 firmamızın katılım sağlaması çok önemli. Fuarın firmalarımız için faydalı geçeceğine, ulusal ve uluslararası anlaşmalar yapılarak Hatay zeytinyağının tanıtımının sağlanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

MURSALOĞLU: BEREKETLİ GEÇMESİNİ DİLİYORUM
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Ali Celal Mursaloğlu: Fuara katılan tüm katılımcılara ve ziyaretçilere bol kazançlı, bereketli geçmesini temenni etti. Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.