HÜSEYİN TUTAR FARKINI YİNE GÖSTERDİ

HÜSEYİN TUTAR FARKINI YİNE GÖSTERDİ

Hatay İl Başkanlığını deneyimli STK’cı Hüseyin Tutar’ın yaptığı Bayındır Memur-Sen Hatay şubesi üye sayısında en yakın sendikalara fark atarak yine zirvede yer almayı başardı.

İl Başkanı Hüseyin Tutar öncülüğünde zirveyi bu yıl da kaptırmayan Bayındır Memur-Sen Hatay şubesi, Tapu ve Kadastro 8. (Hatay) Bölge Müdürlüğü’nde en yakın sendikaya 326 üye sayısı farkı attı. Toplamda ise 537 üye sayısına ulaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde ise en yakın sendikaya 28 üye sayısı farkı atıldı. Bu kısımda toplam üye sayısı 60 oldu.

BAŞKAN TUTAR ÜYELERE VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

REKLAM ALANI

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, başarıda emeği geçenlere ve üyelere teşekkür etti. Başkan Tutar yaptığı açıklamada, “Bu başarının elde edilmesinde özveri ile görev yapan başta Genel Başkanımız Soner Tufanoğlu’na Hatay Şube Yönetim kuruluna, ilçe temsilcilerimize, kadın komisyonumuza ve yetkili sendika olmamızda bizi destekleyen güç veren Bayındır Memur – Sen’in kıymetli üyelerine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.