İMREK: SON DERECE FAYDALI OLACAK

İMREK: SON DERECE FAYDALI OLACAK

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, S.S. Hatay Merkez Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, İmrek, esnafın bir araya gelerek deprem öncesi planladığı bu projenin önemine değindi.İmrek, “Deprem öncesi esnaflarımız tarafından bir araya gelerek planlanan bu sitemiz, oto galericilik üzerine faaliyet gösteren 202 esnafımıza ev sahipliği yapacaktır. Antakya ilçemizde deprem sonrası toplu olarak yapılan bu kalıcı işyerleri, istihdam yönü, şehir içi trafiğine katkı vermesi ve esnafın işyeri sorununun çözülmesi açısından sektöre son derece faydalı olacaktır inşallah. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum,” dedi.

Ziyaret esnasında konuşulan diğer önemli konular arasında, yeni işyerlerinin şehir ekonomisine yapacağı katkılar da yer aldı. Hatay bölgesi, geçtiğimiz aylarda yaşanan depremler nedeniyle büyük bir yıkım yaşamıştı ve bu tür projeler, hem ekonomik toparlanma hem de esnafın yeniden ayağa kalkması için büyük bir adım olarak görülüyor.Şükrü Kanatlı, projeyle ilgili olarak, “Bu proje, sadece oto galericilik sektörüne değil, aynı zamanda şehir içi trafiğin düzenlenmesine ve esnafın işyeri ihtiyaçlarının karşılanmasına da büyük katkı sağlayacak. Amacımız, esnaflarımızın daha modern ve güvenli işyerlerinde hizmet vermesini sağlamak. Bu bağlamda emeği geçen tüm ortaklarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Halit İmrek, bu tür projelerin önemine vurgu yaparak, “Esnafımızın güçlü ve dayanıklı işyerlerine sahip olması, hem onların hem de ailelerinin geleceği için büyük bir önem taşıyor. Ayrıca, şehir ekonomisinin canlanması ve işsizlik oranının düşmesi adına bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz,” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.