TEMA ANTAKYA’DAN 100.YIL ETKİNLİĞİ

TEMA ANTAKYA’DAN 100.YIL ETKİNLİĞİ

Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamamıza sayılı günler kala Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde etkinlikler peş peşe gelmeye devam ediyor.

TEMA Antakya Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinliğinde Konteynerde eğitim gören minik öğrenciler ile sıfır atık projesi kapsamında hazırlanan  saksılara çiçek dikimi gerçekleştirildi.Etkinlikte  TEMA Antakya Temsilcisi Ayşe Gül Çolakoğlu ve üyeler nezaretinde faaliyet gerçekleştiren miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. TEMA Vakfı Antakya Temsilcisi Ayşe Gül Çolakoğlu etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamasında:”TEMA Vakfı Antakya İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.yılını konteyner kentteki minik TEMA öğrencilerimiz ile kutladık. 100. Yıl anısına sıfır atık projesi kapsamında hem saksılar hazırladık hem de birlikte çiçek dikimi yaparak konteyner sınıflarımızın önünü güzelleştirdik. Antakya ‘da minik kalplerde umut yeşermeye devam edecek.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.