32 YILDIR EŞİYLE BİRLİKTE KENDİ MARKASINI İŞLETİYOR

32 YILDIR EŞİYLE BİRLİKTE KENDİ MARKASINI İŞLETİYOR

Uluslararası çiçek eğitimi alarak kendini geliştiren İsa Kavani, 32 yıldır eşiyle birlikte kendi markasını işletiyor.Havaların giderek soğuduğunu ve sezonun çiçeği olarak frezenten kasımpatı olduğunu belirten Kavani, eskiye oranla çeşidinin çoğaldığını söyledi.

Kavani, “Üreticiler yurt dışını takip etmeye başladı. Farklı ürünler getirmeye başladılar ve çeşitlilik arttı. Şimdi sezon kasımpatının. Fakat bir sorun var ki tüketicimiz olsun üreticimiz olsun, meslektaşlarız ne sattığının farkında ya da ne aldığının bilincinde değil. Fiyat endeksli bakılıyor fakat kimse onun üretim aşamasında yaşanan zorluğunu bilmiyor” dedi.

Kavani, marketlerde satılan çiçeğin kendilerine iş potansiyeli olarak geri döndüğünü vurguladı.

Kavani, “Orda aslında insanalar çiçeğe yakınlaşıyor. Evine alıyor, bir bağ kuruyor. Fakat bakamadığı noktada bize getiriyor. Sonra başka bir çiçek alıyor. Bir döngü ve iletişim kurulmuş oluyor aramızda. Kısaca bize iş gücü sağlanıyor” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.