ARSUZ’LU SANATÇI SESİYLE HAYRAN BIRAKIYOR

ARSUZ’LU SANATÇI SESİYLE HAYRAN BIRAKIYOR

Türkülerin Dünyasında Billur Sesli Arsuzlu sanatçı Sevilay Gökpınar dinleyenleri mest ediyor.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu Arsuzlu Sevilay Gökpınar, billur sesiyle okuduğu türküleriyle dinleyenlerini mest ediyor. Ortaokul ve lise yıllarından bu yana Türk Halk Müziğiyle yakından ilgilenen Sevilay Gökpınar, en büyük hayalini gerçekleştirerek Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Billur ve büyüleyici sesiyle Barak havalarına kattığı yorumlarıyla sahne aldığı her yerde çok beğenilen Arsuzlu Sevilay Gökpınar’ın en büyük hayallerinden birisi ise Hatay’da hemşehrilerine konser vermek ve Hatay’a özgü türküleri, deyişleri, ağıtları derleyerek bölge halkına armağan etmek.

KÜLTÜR BAKANLIĞI’NIN DESTEKLERİYLE SANATA ATILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Mehmet Demir’in özel destek verdiğini ve yetişmesinde büyük katkı sunduğunu belirten Sevilay Gökpınar, Türk Milletinin duygularını en yoğun şekilde hissettiği ve sözlere yansıttığı türkülerin dünyasında yaşamaktan büyük keyif aldığını söyledi ve bugüne kadar desteğiyle her zaman yanında olan başta Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Mehmet DEMİR, orkestranın birbirinden değerli saz üstadlarına, konservatuvar yıllarında her an yanında olan hocalarına teşekkür etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.