ERZİN ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ERZİN ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Erzin Ülkü Ocakları Başkanlığında değişim yaşandı. Erzin Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Okay , görevini Serkan Türe’ye  devretti. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in katılımı ile gerçekleşen Devir teslim töreninde Başkan Mehmet Okay Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni Erzin  Ülkü Ocakları başkanı Serkan Türe’ye verirken, “yeni dönemde görevini yapacak olan arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleri ile Erzin Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevine atanmanın büyük onurunu yaşadığını ifade eden Serkan Türe açıklamasında:” Uzun yıllardır birlikte görev yaptığım Başkanım Mehmet Okay’dan devraldığım bayrağı daha da yukarılara taşımak için var gücümle çalışacağım. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz.Rabbim bu kutlu yolda bizlere güç kuvvet versin. Aynı zamanda bana görevi tevdi eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e ,İl ve İlçe Yönetim kurulu üyelerimize,Asena kardeşlerime ve devir teslim töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm ülkücülere teşekkür ediyorum.Erzin ilçemize hayırlı olsun.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.