DEPREM YIKTI İZZETTİN YILMAZ ONARIYOR

DEPREM YIKTI İZZETTİN YILMAZ ONARIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat deprem felaketi öncesinde başlattığı hizmet hareketini, depremin ağır tahribatına rağmen yılmadan sürdürüyor.

Depremle yıkılan Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için 6 Şubattan bu yana sahada olan Başkan Yılmaz, her daim vatandaşın yanında olarak takdir topladı. Antakya’yı değiştiren ve dönüştüren başkan olarak Antakya tarihine adını altın harflerle yazdıran Başkan Yılmaz, 95 mahalle, 40’tan fazla konteyner ve çadırkentte yaşayan yüz binlerce Antakyalı vatandaşa kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Kent genelinde temizlik, park ve bahçe bakımı, moloz artığı kaldırma, yol gibi çok sayıda hizmeti aralıksız sürdüren Başkan Yılmaz, depremzedelere yardım faaliyetleri ve kentin yeniden inşası sürecinde de aktif rol oynuyor.

DEPRREMZEDELERİN SIRDAŞI, ESNAFIN AĞABEYİ İZZETTİN YILMAZ

6 Şubat deprem felaketinde çok sayıda yakınını kaybetmesine rağmen acısını kalbine gömen Başkan İzzettin Yılmaz, ilk günden bu yana sürekli sahada yer alarak tüm vatandaşların derdini dinledi. Vatandaşların ihtiyaçlarına uygun çözümler için ilk olarak su ve gıda temini, ardından da çadır temini için yoğun çaba sarf eden Başkan Yılmaz, bir yandan da tüm personelleri sahaya seferber ederek arama kurtarma çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdü. Depremzedelerin her türlü sorununu dinleyerek çözüm bulan Başkan Yılmaz, daha sonraki süreçte de Uzun Çarşı başta olmak üzere kentte ticari hayatın açılması için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdi.

ANTAKYA BELEDİYESİ BİNLERCE VATANDAŞI ENKAZDAN KURTARDI

Kısıtlı imkanlara, çok sayıda personel kaybına rağmen eldeki imkanların tümünü sahaya süren Başkan Yılmaz, ağır yara alan kentte bizzat kendisi de olmak üzere tüm personellerle birlikte arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Binlerce vatandaşı göçükten kurtaran Antakya Belediyesi, iş makineleri yardımıyla da kapalı olan yolları açarak trafiği rahatlattı.

Vatandaşların gıda ve barınma ihtiyaçları için de çalışma gerçekleştiren Başkan Yılmaz, gerek envanterdeki malzemeleri, gerekse de ilk etapta diğer illerden gelen yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırdı. Başkan Yılmaz, bu süreç boyunca sahada yer alarak örnek bir belediyecilik performansı sergiledi.

ZOR ZAMANLAR KAHRAMANLAR YARATIR

Zor dönemde gemisini terk etmeyerek adeta kaptan gibi tüm ekibini yöneten Başkan Yılmaz, ağır deprem tahribatının izlerini silmek için 6 Şubat’tan bu yana sürekli çalışıyor. Başkan Yılmaz, deprem felaketinin izleri tamamen silinene dek sahada olacağını belirterek vatandaşlardan tam not almayı başardı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.