FENERBAHÇE, VOLKAN DEMİREL’E KARŞI REKOR MAÇINA ÇIKABİLİR

FENERBAHÇE, VOLKAN DEMİREL’E KARŞI REKOR MAÇINA ÇIKABİLİR

Sezona 5’te 5 ile başlayan Fenerbahçe, gözünü 8 galibiyetlik rekor sezon başlangıcına dikti. Fenerbahçe 8’de 8 yapması durumunda rekor için Volkan Demirel’in Hatayspor’uyla karşılaşacak. İsmail Kartal yönetiminde yeni sezona kusursuz başlangıç yapan Fenerbahçe, resmi maçlarda 12’de 12 yaptı. Lige 5’te 5’le başlayan Fenerbahçe, gözünü 8 maçlık rekor seriye dikti.

REKOR DAUM’DA
Christoph Daum ile 2009-10 sezonuna 8’de 8 yaparak başlayan Fenerbahçe, tarihini en iyi sezon başlangıcını Alman hocayla yapmıştı.

İsmail Kartal ile ilk 5 maçta puan kaybı yaşamayan Fenerbahçe, Daum’un rekorunu kırmaya odaklandı.Erteleme maçında Başakşehir’i ağırlayacak olan Fenerbahçe, daha sonra ligde sırasıyla iç sahada Çaykur Rizespor ve deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak.

9. MAÇ KADIKÖY’DE HATAYSPOR İLE
Sarı-Lacivertliler bu 3 maçtan da galibiyetle ayrılması halinde rekoru kırmak için Volkan Demirel‘in çalıştırdığı Hatayspor ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.