Belen’de TÜBİTAK Şenliği

Başarılı çalışmalarıyla Belen’in öncü okullarından olan Şevket Çalışkan Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’NA

Belen’de TÜBİTAK Şenliği

Başarılı çalışmalarıyla Belen’in öncü okullarından olan Şevket Çalışkan Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’NA ev sahipliği Okul bahçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru ve Okul Müdürü M. Gökhan Bönceoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda öğrencilerin hazırlamış olduğu 21 proje gösterime sunuldu.Fuar hakkında konuşan Proje Koordinatörü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Güler Bozdoğan, beş farklı branşta çalışmalarını sergilediklerini söyledi.

Proje çalışmasında 42 öğrencinin görev aldığını belirten Bozdoğan “Bu proje çatışması bizim okulumuzda 2. kez gerçekleştiriliyor. 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı kapsamında toplam beş farklı branşta çalışmalarımızı sergiliyoruz. Proje çalışmasında toplamda 42 öğrencimiz ve dört öğretmenimiz görev aldı. Matematik öğretiminin kolay ve eğlenceli hale getirilmesinden, Fen bilgisi dersinde yapılan araştırmalar ve deneylerden, robotik kodlamaya kadar birçok alanda çalışmalar yapılıyor. Şevket Çalışkan İlkokulu’nun verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi iletmeden geçemeyeceğim” diye konuştu.Daha sonra görevli öğrenciler tarafından deneyler ve sunumlar gerçekleştirildi. İlginç anlara sahne olan deneyler ve proje tanıtımları davetlilerin ve diğer okullardan gelen öğrencilerin ilgilerini çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.