YEŞİLDAL’IN TEK DERDİ HATAY

YEŞİLDAL’IN TEK DERDİ HATAY

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı ayağa kaldırmak amacıyla gecesini gündüzünü Hatay’a ayırıyor. Depremle yerle bir olan kenti tüm unsurlarıyla el birliği içinde ayağa kaldırma çabası içinde olan Milletvekili Yeşildal, Hatay’ın sorunlarına dikkat çekmek amacıyla TBMM’yi toplama girişiminde bulunan muhalefet partilerine tek başına rest çekmiş, önce Hatay diyerek örnek bir milletvekili profili sergilemişti. Antakya’da her gün farklı adreslerde vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden çalışmaları aktaran Yeşildal, bu yükü devletle birlikte vatandaşların da omuzlaması için vatandaşlara gerekenleri aktardı. Hatay’ın 1 yıl içinde konutlarını teslim etmeye başlayacaklarını kaydederek vatandaşlara umut aşılayan Milletvekili Yeşildal, vatandaşların da üzerine düşen görevler olduğunu belirtti.

KİSECİK, KARLISU VE SARAYCIK’TA YEŞİLDAL İZDİHAMI

AK Parti’nin ağabey sıfatlı milletvekili olan Milletvekili Yeşildal, deneyimi ile zor zamanların üstesinden gelebilecek kalibrede olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hatay’ın yıkımı yaşadığı dönemde kenti terk etmeyerek örnek bir il başkanlığı sergileyen Yeşildal, daha sonraki süreçte milletvekili olmasına rağmen vaktinin çoğunu Hatay’da geçirerek de Hatay sevgisini kanıtladı. Antakya’ya bağlı Karlısu, Kisecik ve Saraycık Mahalleleri’nde vatandaşlarla halk buluşması gerçekleştiren Milletvekili Yeşildal’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı toplantılar mitinge dönüşürken, Yeşildal, Hatay’a hizmet için devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu belirtti.

HBB YAPMAZSA AK PARTİ YAPAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan kullanım ve içme suyu hizmetinin yerine getirilmemesinin yüzbinlerce vatandaşı isyan noktasına getirdiğinin altını çizen Milletvekili Yeşildal, bu hizmeti vatandaşların mağduriyetini çözmek amacıyla çoğu ilçede AK Parti’nin bizzat çözdüğünü belirtti. HBB’nin başındaki CHP zihniyetinin hizmet yapma derdi olmadığını da sözlerine ekleyen Milletvekili Yeşildal, vatandaşlara yönelik konuşmasında, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde çok büyük bir destek vererek #Hatay’ımızı kırmızı’dan Turuncu’ya çevirip AK Partimizi 1. yapan değerli hemşerilerimize Teşekkür ediyoruz. Şehrimizin yeninden inşası ve vatandaşlarımız kalıcı konutlarına geçene kadar tek gündemimiz deprem olacaktır. Bu kapsamda Karlısu, Kisecik ve Saraycık’ta halkımızla hasbihal ettik. Onların dertlerini dinledik. Meramımızı anlattık. Birileri vatandaşı görmezden gelmeye devam ediyor. Vatandaşı mağdur ediyor. Ama zalimin zulmü varsa milletin de AK Parti’si var. Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sahip çıkan bu millete hizmetlerin en güzelini yapmaya devam edecek inşallah” dedi. Vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan Milletvekili Yeşildal, Hatay ayağa kalkana kadar sahada olmaya devam edeceğini de belirtti. Halkla buluşma programına AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve AK Parti il-ilçe teşkilat üyeleri katıldı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.