DEPREMDE EKMEK TEKNESİNİ KAYBEDEN VATANDAŞA EREĞLİ’DEN DESTEK GELDİ

DEPREMDE EKMEK TEKNESİNİ KAYBEDEN VATANDAŞA EREĞLİ’DEN DESTEK GELDİ

Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği, Defne’de Yaşayan Prostat Kanseri İle Mücadele Eden Bir Vatandaşımıza Geçimini Sağlamak Üzere Simit Arabası Gönderdi..

Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural ve Gönül İnsanı Hataylı Uzman Doktor Dr. Serdal Kanuncu öncülüğünde depremzede bir vatandaşımıza geçimini sağlasın diye simit arabası gönderildi.

Konu hakkında bilgi veren Dr. Serdal Kanuncu, “Defne’de yaşayan ve prostat kanseri ile yıllardır mücadele eden depremzede bir vatandaşımızın ricası üzerine kendisine geçimini sağlayabileceği bir simit arabası gönderiyoruz. Deprem sonrası o kötü yağma günlerinde satış yaptığı arabası çalınan vatandaşımız umarım bir nebze de olsa rahatlar, kendisine şimdiden muvaffakiyetler, bol kazançlar diliyorum. Arabayı gönderen Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Hanıma ve nakliyesinde bizlere yardımcı olan Sayın Necat Düzen’e ve İsa Gösteren’e vatandaşımız adına yürekten teşekkürler” dedi. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.