DEVA ZİRVESİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ

DEVA ZİRVESİ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Çekmeköy Kongresi öncesinde mini zirve toplantısı gerçekleştirildi. Mini zirveye DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Hataylı siyasetçi Ayhan Yılmaz, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin ve DEVA Partisi yöneticileri katıldı. Toplantıda DEVA Partisi’nin kısa sürede aldığı yol ve yeni rotası görüşüldü. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz, Hatay’daki son durum ile ilgili Sadullah Ergin’den bilgiler alırken, İstanbul’daki çalışmalar ile ilgili de Sadullah Ergin’e bilgi verdi.

SADULLAH ERGİN DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

DEVA Partisi’nin kuruluşundan itibaren tüm projelerde emeği olan Sadullah Ergin İstanbul’daki buluşmada deneyimlerinden bahsederek katılımcıları bilgilendirdi. Kendisi de Hataylı olan DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Ayhan Yılmaz ile gündeme yönelik sohbet gerçekleştiren Ergin, toplantıya katılanların da sorularını yanıtladı.

Sadullah Ergin, tüm katılımcılara toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz da Ergin ile gerçekleşen toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Teşkilat başkanımız Sadullah Ergin beyle Çekmeköy kongresi öncesi, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları İlçe başkanlarımızla sohbet etme imkanı bulduk” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.