HOŞ GELDİN NOYA BEBEK

HOŞ GELDİN NOYA BEBEK

Antakya Belediyesi Özel Kalem  Birimde görev yapan Numan Dingil ve Antakya Belediyesinde Harita Teknisyeni olarak görev yapan  eşi Oya Dingil Anne-Baba olmanın heyecanını yaşarken Hatay basın camiasının duayen ismi Metin Dingil’de ilk kez dede olmanın heyecanını yaşadı.

Oya&Numan Dingil çiftinin ilk çocukları olarak Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesinde dünyaya gözlerini açan bebeğe Noya adı verilirken bebek ve annenin sağlık durumlarının da iyi olduğu bilgisi verildi.Yeni çocuklarının mutluluğu  gözlerinden okunan Oya&Numan çiftini aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

İlk kez Anne Baba olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Oya&Numan Dingil çifti Noya  bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizerek yaptıkları açıklamada:” 16 Kasım  2023   tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Noya’nın    anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen , kızımızın    doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesinde doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Doç.Dr.Raziye Keskin Kurt başta olmak üzere Doğum sonrası bebeğimizin muayenesini gerçekleştiren doktorlarımıza, Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dediler. Dede olmanın heyecanının çok farklı olduğunu söyleyen Usta Kalem Metin Dingil,Kendisine bu duyguyu tattıran Oya&Numan evlatlarına teşekkür ederek Noya bebeğin ülkesi ve ailesi için hayırlı bir evlat olması dileğinde bulundu.Başarılı Gazeteci Metin Dingil aynı zamanda bu duyguyu rabbim herkese tattırsın dedi.

Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi   olarak  Oya&Numan Dingil çiftine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.